» Welcome Guest
[ Log In :: Register ]

 

[ Track this topic :: Email this topic :: Print this topic ]

Topic: Michael fotballdrakter, Briten, 35, utlignet Michael fotballdra< Next Oldest | Next Newest >
gobbet869
Board NewbieGroup: Members
Posts: 5
Joined: May 2021
Posted: May 14 2021,10:15

fotballdrakter


http://www.notenbrood.com/bundesliga/c-bayern-munchen  potensiell overgang med spillerens agent Mens de har gjort det bra nok uten
 Bayern Munchen Drakt, Kjøpe Fotballdrakter
 haaland er for øyeblikket fotballdrakter på nett sesong under jose mourinho Mens de har gjort det bra nok uten Suarez, vet Laporta at klubben fortsatt trenger en langsiktig erstatning for Atletico Madrid-stjernen.
Haaland er for øyeblikket deres øverste overføringsmål, hvor Barcelona holder samtaler om en potensiell overgang med spillerens agent Mino Raiola torsdag.
Martinez har imidlertid dukket opp som deres alternativ, med interesse for Inter Milan-stjernen som dateres tilbake til Ernesto Valverde.
Den engelske landskampen var nylig opptatt av fremtiden, og nektet å erklære om han ville bli i Tottenham eller ikke bayern munchen drakt.
Dette har sett ham knyttet til en rekke klubber på kort tid siden, alt fra Real Madrid til Manchester United, PSG til Manchester City.
Likevel er Barcelona også interessert og, hva mer, tror Tottenham ville være åpen for å selge Kane i sommer for å generere enorme penger fra et potensielt salg.
De føler at Spurs ikke vil selge sin stjernespiss til en Premier League-rival, som effektivt utelukker United og City kjøpe fotballdrakter.
Men Barcelona mener de er i god posisjon til å gå etter Kane hvis de går glipp av Haaland og Martinez, som er deres foretrukne mål foreløpig.
De katalanske gigantene har angivelig fått glødende rapporter om Tottenham-stjernen bak kulissene, og tror at han kunne bli enda bedre på Nou Camp nouveau officiel Maillot De Liverpool.
Kane innrømmet nylig at han ikke ble plaget av spekulasjoner om fremtiden, men innrømmet at Tottenham så langt hadde tålt en vanskelig sesong under Jose Mourinho.


Edited by gobbet869 on July 18 2021,08:08
Back to top
Profile PM 
0 replies since May 14 2021,10:15 < Next Oldest | Next Newest >

[ Track this topic :: Email this topic :: Print this topic ]